Wat wil jij doen om jouw creatieve dromen waar te maken?

Heb je het verlangen om jouw hART en creativiteit bewust in te zetten? Wil je met het maken van je kunst je leven en dat van anderen verrijken? Wil je harten verwarmen en vanuit jouw ziel verbindingen creëren op een organische manier die bij jou past?

Misschien twijfel je waar je moet beginnen. Misschien denk je dat het al te laat is of dat je het niet kan. Misschien weet je niet hoe je al jouw prachtige ideeën zoals je die hebt bedacht vorm kunt geven.

Ik weet uit ervaring als pedagoog, docent, moeder, surfer en illustrator dat het volgen van je (creatieve) dromen je heel veel geluk, verrijking en voldoening brengt. Ik weet ook dat je hierbij support mag ontvangen. Ik vind het een eer om samen met jou in ‘the ocean of change’ te duiken en samen te surfen op de golven van jouw leven.

Lau

Creative Coaching met Lau

Creative coaching met Lau zijn hartverwarmende en krachtige online coaching gesprekken van 1 uur. Bovendien ben ik er voor je in de periode dat we samenwerken. Je krijgt alle ruimte om me te schrijven met je plannen en vragen via email of whatsapp.

In ons gesprek help ik je met het verhelderen van jouw (creatieve) verlangens. Hierdoor maak je voor jezelf de weg vrij en ontstaat er ruimte om meer vanuit jouw hart te gaan leven.

Je ontvangt mijn support om jouw relatie met je verlangens, creatieve projecten en/of je (toekomstige) bedrijf te versterken. Zodat je met veel plezier én vertrouwen op de golven van jouw leven gaat surfen.

Laurien Baart

Je investering 

180,- (incl. BTW)

creative coaching met Lau

Dit is hoe het werkt:

  1. Na je betaling van het gewenste aantal coaching uren, gaan we direct samen aan de slag: We plannen de data voor onze ‘surf trips’, in de door jou gewenste periode (bijvoorbeeld ieder seizoen). Ook ontvang je van mij een email met voorbereidende vragen voor ons gesprek. Daarin halen we naar boven waar jij support bij wil.
  2. Je ontvangt mijn support 1-op-1. Onze gesprekken vinden plaats via zoom. Je ontvangt na afloop een terugblik van mij met daarin een opname van het gesprek zodat je het later nog kunt terug luisteren.
  3. In de periode dat we samenwerken krijg je alle ruimte om me onbeperkt te schrijven met je plannen en vragen.

Als je het verlangen hebt, eenmalig of meerdere uren, toegewijde 1-op-1 tijd in te plannen kun je HIER IN DE WEBSHOP je sessie(s) boeken.

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, schrijf me. Ik help je graag!

Veel liefs,

Laurien Baart