Creative retreat

¨Ik zou wel eens wat tijd voor mezelf willen.¨ ¨Het lijkt me heerlijk om iets creatiefs te doen, maar thuis kom ik er niet zo goed aan toe.¨Ik wil mezelf weer vrij voelen en reizen.¨ Je verlangt naar hartstocht. Ik ken dat gevoel heel goed. Daarom organiseer ik met al mijn liefde  ‘Drawing Away’. Een creative retreat naar het prachtige San Sebastián in Noord-Spanje.

Inspiratie

Door je vertrouwde omgeving even achter je te laten creëer je tijd om lekker te tekenen en te schrijven. Je ‘inner artista’ raakt geïnspireerd door een nieuwe omgeving, de creatieve workshops, en natuurlijk je reisgenoten. Hierdoor (her)ontdek je jezelf en kun je lekker ontspannen.

Spanje, Baskenland

San Sebastián is een kleine stad aan zee in Noord-Spanje. Het is voor mij een hele bijzondere plek omdat ik er vijf jaar heb gewoond. Het is mijn tweede thuis. Ik wil ervoor zorgen dat je deze prachtige stad aan zee op een unieke manier gaat ervaren. Als een echte ‘local’. Ik laat je de ‘secret spots’ en ‘coole corners’ van de stad zien. Ik laat je zien hoe de oceaan en de stad mijn creativiteitsdrang aangewakkerd heeft. Samen wakkeren we jouw vuurtje weer aan!

Quality time

We verblijven in een prachtige villa vlakbij het stadscentrum, met uitzicht op zee waar plaats is voor tien personen. Wakker worden met het geluid van de zee, dat klinkt toch zalig?! De retreat is zo opgezet dat er veel ruimte is voor jezelf. Je hebt daarnaast ook de kans om andere geweldige, lieve en creatieve mensen te ontmoeten. Je kunt een kamer delen met iemand anders van de groep. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze unieke ervaring te delen met je moeder, dochter, zus, vriendin of collega: Quality time voor twee is dubbel genieten!

Een unieke ervaring

Deze creative retreat is een geweldig cadeau aan jezelf. Het is een unieke manier om San Sebastián te ontdekken en je onder te dompelen in een nieuwe cultuur. Het is de kans om je creatieve vuur weer aan te wakkeren. Jouw verlangen naar hartstocht, avontuur en verbinding met anderen verdient ruimte. Jij bent het namelijk meer dan waard om mooie dingen te maken en daar plezier aan te beleven.

Je gaat naar huis:

Een beetje sterker en opgeladen.

Met een hART vol inspiratie.

Met een kalme en heldere geest.

Met creatieve tools om je dagelijks leven te verrijken.

Met een leuke en bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!


Drawing away in het kort:

Wanneer: 4 t/m 8 april 2019 in San Sebastián, Spanje (je zorgt voor eigen vervoer van/naar San Sebastián).

Je krijgt:

Verblijf van 4 nachten in villa Far Out Inn, ontbijt met verse, lokale producten inbegrepen.

Drie creatieve workshops en drie hartverwarmende groepssessies.

Pintxo tour ter waarde van €105 p.p. en afsluitend diner in een leuk restaurant.

Tekenpakketje inclusief tekenboekje, pennen en aquarelverf.


Klik HIER voor meer informatie en aanmelding