Drink & Draw Tilburg

Drink & Draw Tilburg met Lau bij SOOSS is een avond ontspannen tekenen in een gezellig borrelsfeertje. Verschillende thema’s maar geen regels of een strak programma; laat je creativiteit de vrije loop en kleur zover buiten de lijntjes als je wilt.

No skills? No worries! Ik deel graag mijn tips & tricks, en je leert ook van elkaar.

SOOSS

SOOSS ligt in het mooie, karakteristieke Spoorzone te Tilburg.  SOOSS is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, slechts 2 minuten lopen van het centraal station en het busstation. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig rondom het terrein.

Kun je er niet bij zijn maar wil je wel graag op de hoogte blijven over de eerstvolgende Drink & Draw Tilburg? Schrijf je dan in voor de Drink & Draw Tilburg nieuwsbrief en ontvang een maandelijkse email update met nieuwe data en thema’s.

Nog meer gezelligheid?!

Boek een Drink & Draw Party met Lau voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of een vrijgezellenfeest. We maken er graag iets moois van samen met jou!

Wil je naast drinks het programma wat meer aankleden met bijvoorbeeld een borrelplank of een andere lekkernij? Of wil je erna lekker uit eten? Niets is te gek! Dus heb je ideeën en wensen, dan horen wij dat graag en gaan met jou om de tafel zitten.

Voor meer informatie over Drink & Draw Tilburg kun je mailen naar info@sooss.nl of bellen naar 06-41010255.

Liever een andere locatie? Dan kun je mailen naar lau@laurienbaart.com of bellen naar 06-11274528.

Tarieven:

25 p.p. voor een Drink & Draw Party met Lau van 1,5 uur.

Goed om te weten:

Drink & Draw Parties met Lau zijn te boeken vanaf 8 personen. De prijs is exclusief reiskosten en bijkomende (horeca) kosten. Deze zijn afhankelijk van de locatie en jouw wensen. Voor een offerte kun je mailen naar lau@laurienbaart.com of bellen naar 06-11274528.

Een thema voor een D&D party bespreken we vooraf en kan alles zijn. Tijdens Drink & Draw ben je echt vrij om te maken wat jíj wilt op jouw manier.

Hartverwarmende woorden over Drink & Draw met Lau:

“Ik vond het een hele creative en vooral rustgevende middag. Ik heb ontdekt dat ik tekenen heel erg leuk vind!” – Attie van Waes

“Ik dacht eerst OMG dat kan ik niet joh. Nu denk ik OMG wat gaaf joh! Heel erg bedankt, ik vond het superleuk!” – Kim Blommaert

“Nooit geweten dat ik het kon! Heel leuk! En ontspannend… Voor herhaling…” – Sophie de Cock

“Hele leuke middag! Wat kun je enthousiast vertellen en inspireren!” – Teuntje Kuijpers

“Inspirerend verhaal Laurien! Je draagt je passie zo uit, daar wordt iedereen enthousiast en blijf van…” – Claudine de Winter

“Wat was het leuk Laurien! Jouw uitstraling en aanmoediging hebben me zo geïnspireerd” – Agnes van Waes- Verschueren

“Deze middag heb je mij laten ervaren dat tekenen heel ontspannend is. Thanks Lau en hoop tot nog eens.” – Stephanie Meulmeester

Inschrijven voor Drink & Draw Tilburg nieuwsbrief
Ontvang een maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe data en thema's voor Drink & Draw Tilburg.
We respecteren jouw privacy en tijd. We hebben geen enkele intentie om jouw gegevens te delen of je spam te sturen. Uitschijven kan altijd.

 

Laurien Baart