Siëstas zijn heilig

Een dutje doen overdag is volgens slaapexperts heel goed voor je. Het is dus niet alleen voor (halve) Spanjaarden, baby’s of oude mensen. Een dutje is ook geen verwennerij. Sorry but no sorry, Siëstas are sacred!

 

Lau

Lukt het jou om de rust te vinden en een siësta te houden? Merk je verschil in je productiviteit als je goed geslapen hebt?

Ik ben benieuwd of het je helpt! Laat je iets van je horen onder de blogpost?

 

Laurien Baart

P.S. Mocht je me kwijt zijn… Dan weet je nu waar je mij kunt vinden 🙂

Are you ready to reclaim your creative side?

I'll email weekly(ish) with heARTwarming words of creativity & love.Please know: I believe whole-heartedly in the power of YOUR (he)ART. I think that making time to be creative is as necessary as air. I also organise events that will get you creating! You'll get my best 10 tips for kickstarting your illustrated journal for FREE!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

You can unsubscribe at any time.

Spread and share the love:

9 comments

 1. Suzanne says:

  Zo leuk de tekening! Een siësta neem ik regelmatig nu ik zwanger ben en dat is heerlijk! Geniet van je vakantie, avontuur en creatieve momentjes 😘

  • laurienbaart says:

   Dankje lieve Suzanne! Ja je kunt niet genoeg slapen als je zwanger bent. Dat zegt iedereen waarschijnlijk tegen je en dat is echt met een reden 🙂 XX

 2. Marina says:

  Ik wordt echt brak wakker als ik overdag slaap maar als ik überhaupt genoeg slaap merk ik dat iid wel een mijn energie en humeur. En op tijd naar bed is een uitdaging…vanavond weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Veel plezier!!

 3. je illustraties worden steeds mooier Laurien! Ik hou ontzettend van mijn bed. Heel vaak verzucht ik tegen Henk als we in bed ‘ploffen’: een bed is een van de beste uitvindingen ooit! Siesta’s hou ik niet vaak, maar geregeld vroeg naar bed om bij te tanken doet me altijd goed!
  Ik wens je een heerlijke reis naar Canada met je mannen! Ik kijk uit naar je art-journal! liefs

  • laurienbaart says:

   Dankjewel Karin! Ik ben het zo met je eens dat een bed een van de beste uitvindingen ooit is! Ik heb laatst jouw filmpje van Andalucía nog eens gekeken ter inspiratie… Veel liefs

 4. Katherine says:

  Qué hermoso dibujo Laurien! Yo nunca tomo siestas. Se me hace difícil dormir de día, pero lo intentaré para ver como me va y te cuento. Un gran abrazo y disfruta mucho de tu viaje ! Besos para Erwin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *