Openhartige gesprekken en tekenen voor en over het moederschap.

Het mama heART café is er iedere maand voor moeders die creativiteit en nieuwsgierigheid koesteren. 

Je leert om vol verwondering te kijken naar je (creatieve) kind (in jou). Door zelf ruimte te maken voor creativiteit bouw je aan een liefdevolle relatie met je kind.

Je krijgt bovendien inspiratie om thuis samen verder te spelen en te creëren. Het mama heART café is ook een plek waar je de vragen en verhalen die je kind, relatie, gezin, werk of bedrijf aan je stelt, kunt delen. 

 

Samen met plezier mooie dingen maken

Wil je creatief zijn samen met je kind? Kom naar het ‘mama heART kindercafé’ op woensdagochtend (voor kinderen van 0-4 jaar).

Wil je zelf (weer) creatief zijn en tekenen voor en over je moederschap? Kom naar de donderdagavonden!

Je ontvangt per bijeenkomst 1 creatieve oefening en support die je voor het emotionele welzijn van jezelf en je kind, tiener of adolescent nodig hebt.

De data voor 2019 zijn: 

Woensdagochtend samen met kinderen (0-4 jaar) van 10.00 tot 10.45 uur:

23 oktober, 20 november, 11 december.

Donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur:

10 oktober, 21 november, 12 december.

Wat ga je maken?

Je gaat naar huis met een zelfgemaakt kunstwerk door jou en je kind. De ene keer een tekening de andere keer een schilderij of een kunstwerk gemaakt van natuurlijke materialen. 

In de avondbijeenkomsten komen verschillende tekentechnieken aan bod en leer je vrij te creëren met inkt en waterverf. Tekenmateriaal is aanwezig, je mag uiteraard ook je eigen tekenspullen meebrengen.