Met een hartverwarmende 1-op-1 mentorsessie met Laurien breng jezelf terug naar de plek waar jij wilt zijn. 

Het is tijd. Tijd om te leven in harmonie met jouw hart en ziel. De plek in het landschap waar jij jouw mooiste leven wilt leven in liefde, vertrouwen en zachtheid. In goede relatie met jezelf, jouw gezin, je (toekomstige) bedrijf en alle relaties die je koestert.

Mentoring met Laurien Baart en het landschap van geboorte als metafoor

Tijdens een 1-op-1 mentorsessie met Laurien ga jij op reis door jouw landschap. We gebruiken ‘het landschap van geboorte’ als krachtige metafoor om de plek te vinden waar je nu wilt zijn en wat je nodig hebt voor jezelf, je kind, project of bedrijf.

In deze hartverwarmende sessie ontvang je de support die je nodig hebt je landschap te vinden en vorm te geven. De inzichten en oefeningen die je tijdens deze sessie ontvangt helpen je direct bij versterken en verhelderen van de relatie met jezelf, je kind, project of bedrijf. Daarnaast mag je tijdens deze mentorsessie stilstaan bij wat er niet meer werkt en wat je los wilt laten. 

1-op-1 Mentorsessie met Laurien

Een 1-op-1 mentorsessie met Laurien is een hartverwarmend en krachtig online gesprek van 1 uur. Daarnaast ontvang vooraf support in de periode dat we samenwerken. Je krijgt alle ruimte om me te schrijven met je plannen en vragen. 

In ons gesprek help ik je met het verhelderen van jouw verhaal en (creatieve) verlangens. Hierdoor vind je de weg en vorm je jouw landschap waardoor er ruimte ontstaat meer vanuit je hart en ziel te gaan leven. 

 Je ontvangt mijn support om jouw relatie met je verlangens, je kind en gezin, project of je bedrijf te ontdekken en versterken. Zodat je met veel plezier én vertrouwen op ‘de golven van jouw leven gaat surfen’.

 Je investering 

200,- (vrij van BTW)

Laurien Baart

Jij vindt jouw weg.

Je bent op zoek naar wat goed is voor jou, maar je bent verdwaald door alles wat er van buitenaf op je afkomt. Je weet niet waar je moet beginnen, denkt dat het al te laat is of voelt je zó moe. Je verlangt ernaar jouw prachtige ideeën – die je levendig voor je ziet – vorm te geven, vanuit eenvoud en rust. Hoe dan?

Je hoeft het niet alleen te doen. 

Geef jezelf warme en krachtige support om te ‘surfen’ op jouw golven in ‘the ocean of change’. Uit ervaring als moeder, illustrator en pedagoog weet ik hoeveel rust, ruimte en verrijking het geeft als je jezelf deze steun geeft.

Kom, ga mee op avontuur!

Door te tekenen en verhalen te schrijven over het magische moederschap en alle gevoelens hierover, heb ik mijn landschap van geboorte vormgegeven. Het bewust creëren voor, tijdens en na de zwangerschappen van onze twee kinderen heeft me enorm gevoed en geholpen om de vrouw, moeder én ondernemer te worden die ik wil zijn: Krachtig, zacht, bewust, hartverwarmend en speels.

Door deze transformatie is er meer rust, vertrouwen, harmonie en plezier in ons gezin en mijn bedrijf. Thuis is hierdoor een fijne plek waar wonderen zich in liefde, harmonie en eenvoud ontvouwen. 


Klik hieronder om je reis te starten en een mentorsessie met Laurien te boeken:

Ja, ik wil dit graag!


Mentor Laurien Baart

Wat kan er allemaal ontstaan in 1-op-1 mentorsessie met Laurien van 1 uur?

Het is mogelijk dat je in 1 uur de volgende stappen zet om je bedrijf te laten groeien, terwijl je alle tijd en liefde hebt voor je jonge kind, dat jou meer dan ooit nodig heeft nu je kind een diagnose (bijvoorbeeld autisme) heeft. 

Het is mogelijk dat je in 1 uur jouw innerlijke landschap visueel ontwerpt, passend bij je leven, je kind, gezin of bedrijf. 

 Het is mogelijk dat je in 1 uur de handvatten ontvangt om je creatieve vuur aan te wakkeren en weer tot creëren komt. 

Het is mogelijk dat je in 1 uur je voorbereid op de geboorte van je kind en op de geboorte van jou als moeder.

Dit is hoe het werkt:

Na je betaling van het gewenste aantal 1-op1 mentorsessies, gaan we direct samen aan de slag: We plannen de data voor onze ‘reis’, in de door jou gewenste periode. Ook ontvang je van mij een email met voorbereidende vragen voor ons gesprek. 

Je ontvangt mijn support online, 1-op-1. Onze gesprekken vinden plaats via zoom. Je ontvangt na afloop een terugblik met daarin een opname zodat je ons gesprek later nog terug kunt luisteren.

In de periode dat we samenwerken krijg je alle ruimte om me onbeperkt te schrijven met je vragen en plannen en ontvangt mijn support bij de vragen die je stelt.

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, schrijf me. Ik help je graag!

Alle liefs,

Laurien 

Ervaringen van een 1-op-1 mentorsessie met Laurien

Mentorsessie ervaring Laurien Baart

Mentor met Laurien geeft je een goed gesprek over hoe jij op dit moment in het leven staat ten opzichte van jezelf, je gezin, je bedrijf. Door een mentorsessie met Laurien zie je hoe situaties ‘wringen’, en krijg je duidelijk waar jij mogelijkheden voelt en ziet. Laurien volgt jou in je verhaal en weet het samen te vatten, de belangrijkste dingen in het licht te zetten, zodat je zelf ook meer duidelijkheid krijgt over hoe je verder kan. 

Behalve het grotere plaatje en je gevoel, komen ook juist praktische ideeën aan bod in de sessie. Die combinatie maakte het voor mij heel waardevol. Laurien had een paar goede praktische tips en ook een paar oefeningen die wat dieper gaan – een visualisatie (tijdens de sessie) en een oefening om mijn kwaliteiten helder te krijgen. Heel fijn! Ik ben weer in connectie met de blije gevoelens die het werken aan en in het atelier bij mij oproepen. Een ‘ontsteking’ om het vuur voor mijn bedrijf ‘Atelier Esther’ weer aan te krijgen. “ – Esther den Boer, kunstenares, Atelier Esther

Mentorsessie ervaring Laurien Baart

“De mentorsessie met Laurien heeft me geholpen het grote plaatje te zien, van mezelf en en m’n bedrijf. Ze kon heel helder mijn kwaliteiten zien die ook zichtbaar zijn in mijn bedrijf maar voor mezelf niet zo duidelijk waren. Ze brengt ze weer in het licht waardoor ik nu zelf ook kan zien hoeveel er eigenlijk al is, in plaats van denkend in tekort of wat er nog niet goed genoeg is. Met behulp van fijne oefeningen kan ik dit nog meer verdiepen en heb ik een groter begrip gekregen van het bedrijf wat ik heb en waar ik nog naar toe wil. Daarnaast is Laurien een ontzettend fijne, warme vrouw die goed kan luisteren en échte interesse toont.” – Lindy Bosma, yogadocente, Satya mama