Ik ben Lau, kort voor Laurien en mijn levenservaring als pedagoog, moeder, surfer en illustrator, hebben ertoe geleid dat ik veel meer ben gaan leven vanuit mijn hart.  Ik geloof met heel mijn hart in de kracht van jouw hart en ik denk dat tijd maken voor jouw creativiteit net zo belangrijk is als frisse lucht.

Een paar dingen die je misschien wel over mij wilt weten:

Ik ben eeuwig nieuwsgierig en ik wil altijd blijven leren. Ik hou van surfen, openhartige gesprekken, boeken en muziek. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Martijn. Wij zijn ouders van Erwin en wonen momenteel in Tilburg. Ik ben gezegend met twee lieve zussen en een heleboel ‘surf sisters’ over de hele wereld. Daarnaast ben ik trotse tante van mijn toffe neefjes.

Wat heeft me hier gebracht?

Ik ben opgegroeid in een warm nest. Ik bracht het grootste deel van mijn jeugd al spelend door, meestal in de buurt van paarden en katten. Dit is waar mijn diepe connectie met de natuur en creativiteit zijn wortels heeft.

Ik heb 5 jaar vlakbij de oceaan gewoond (in San Sebastián), en ik ben daar gaan surfen. Het surfen triggerde mijn creativiteitsdrang en dat veranderde mijn leven. Ik vind oneindig veel inspiratie in surfen, het moederschap, en mijn leven. Plezier, avontuur en verbondenheid, dat is waar mijn hart ligt. Dit is ook waar mijn kennis en passie samensmelten tot een geheel waaruit ik wil bijdragen aan een vredige, creatieve, vrije en liefdevolle wereld.

Samen met mijn bedrijf teken ik voor een wereld waarin alle kinderen genoeg te eten hebben. Dit doe ik door maandelijks het Kinderfonds MAMAS financieel te steunen.

Creativity Coach

illustrated journal creative writing and blog

Heb je ook het verlangen om jouw creativiteit bewust in te zetten? Voel je dat ik je verder kan helpen? Dan is creative coaching met Lau misschien wel wat voor jou.

Ik vind het een eer om met je samen te werken. KLIK HIER om contact met me op te nemen.

Ik verheug me erop om samen met je te gaan surfen! Let’s catch some waves!

Laurien Baart

P.S. Voel je je geïnspireerd door mijn verhaal? Wil jij ook meer ruimte voor creativiteit in je leven? Ik nodig je van hARTe uit om je in te schrijven voor mijn e-brieven.

 

 

Start hier en reclaim jouw creatieve zelf.
Je ontvangt 2x per maand een hartverwarmende e-brief van mij met woorden over creativiteit en liefde. Weet dit alsjeblieft: Ik geloof met heel mijn hART in de kracht van jouw hART. Ik denk dat tijd maken voor je creativiteit net zo belangrijk is als frisse lucht. Je krijgt mijn 10 tips voor 'kickstarting your illustrated journal' zodat je meteen kunt gaan creëren!
Jouw naam en gegevens bewaar ik vertrouwelijk, geen spam. Uitschrijven kan op elk moment.