Hey! Wat vind ik het fijn dat je er bent.

Ik ben Lau, kort voor Laurien en ik maak hartverwarmende illustraties. Ik hou van creativiteit, avontuur, surfen, tekenen en opvoeding. Omdat dit slechts een paar dingen zijn waar mijn hart sneller van gaat kloppen ben ik een expert geworden in het volgen van mijn hartstocht. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Martijn en werd in 2017 mama van Erwin. Samen met hen beleef ik grootse avonturen en maken we onze dromen waar.

 

 

Eén van die dromen werd werkelijkheid toen Martijn en ik zes jaar geleden naar San Sebastián in Spanje verhuisden. We richtten ons hele leven opnieuw in. Zo leerde ik Spaans en begon ik aan een nieuwe baan als docent Engels. Mijn werkervaring in Nederland als pedagoog en maatschappelijk werk kwamen daarbij goed van pas.

San Sebastián is omringd door bergen en zee. Ik bracht er dan ook veel tijd door in de prachtige natuur. De golven riepen en ik maakte eindelijk mijn grote droom waar: ik leerde surfen. Dat wakkerde mijn creatieviteitsdrang aan en ik ging na jaren weer tekenen. Omdat ik San Sebastián de mooiste stad op aarde vind en dat zo graag met jou wil delen heb ik ‘Drawing away’ opgezet. Een creative retreat naar San Sebastián.

In 2017  begon het grootste avontuur van ons leven: we werden papa en mama. We kwamen terug naar Nederland,  ik zei mijn Spaanse baan op en begon als creatieve entrepreneur.

 

illustrated journal creative writing and blog

Surfen is een lifestyle en nu ik weer terug in Tilburg woon en mezelf als ‘landlocked surf mama’ zie, ondervind ik dat de lessen van surfen verbonden zijn met het opvoeden van creatieve en authentieke kinderen. Ik vind oneindig veel inspiratie in surfen omdat het me zoveel plezier geeft. Plezier, avontuur en verbondenheid, dat is waar mijn hartstocht ligt. Ik wil anderen inspireren om ook een beetje creatiever en avontuurlijker te leven. Ik geloof namelijk dat je hierdoor jezelf ontwikkelt en kunt groeien als mens. Ik schrijf hierover wekelijks een stukje op mijn BLOG.

Heb je ook het verlangen om jouw creativiteit bewust in te zetten? Voel je dat ik je verder kan helpen? Dan is creative coaching met Lau misschien wel wat voor jou.

Het is voor mij erg belangrijk om mee te bouwen aan een wereld waarin kinderen niet in armoede opgroeien. Ik teken daar dan ook letterlijk voor want 10% van de opbrengst van Lau’s tekeningen gaat naar het kinderfonds MAMAS. 

Ik hou ontzettend van nieuwe dingen leren, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe projecten starten. Aarzel dus niet en neem contact met me op. Ik hoor graag van je!

Let’s catch some waves!

Lau

P.S. Voel je je geïnspireerd door mijn verhaal? Wil jij ook meer ruimte voor creativiteit in je leven? Ik nodig je van hARTe uit om je op te geven voor mijn mailinglist. Je ontvangt wekelijks een mailtje met hartverwarmende en creatieve inspiratie. Ook krijg je 10 tips for kickstarting your illustrated journal. 

Free 10 tips for kickstarting your illustrated journal
An invitation for Lau's mailinglist. Get weekly heARTwarming and creative inspiration. You'll also stay up-to-date about upcoming retreats and other projects.
You can unsubscribe at anytime.