newvegfamily

 

Dansend op de golven van mijn leven

Ik ben Lau, kort voor Laurien en mijn levenservaring als pedagoog, moeder, surfer en illustrator, hebben ertoe geleid dat ik veel meer ben gaan leven vanuit mijn hart. Ik geloof met heel mijn hart in de kracht van jouw hart en ik denk dat tijd maken voor jouw creativiteit net zo belangrijk is als frisse lucht.

Een paar dingen die je misschien wel over mij wilt weten:

Ik ben eeuwig nieuwsgierig en ik wil altijd blijven leren. Ik hou van surfen, openhartige gesprekken, boeken en muziek. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Martijn. Wij zijn ouders van twee prachtige kinderen. Ik ben gezegend met twee lieve zussen en een ‘surf sisters’ over de hele wereld. Daarnaast ben ik trotse tante van mijn toffe neefjes.

Wat heeft me hier gebracht?

Ik ben opgegroeid in een warm nest. Ik bracht het grootste deel van mijn jeugd al spelend door, meestal in de buurt van paarden en katten. Dit is waar mijn diepe connectie met de natuur en creativiteit zijn wortels heeft.

5 Jaar lang woonde ik vlakbij de oceaan (in San Sebastián), en leerde ik surfen. Wonen in het buitenland en surfen wakkerden mijn creatieve vuur weer aan en dat veranderde mijn leven. Ik vind oneindig veel inspiratie in surfen, het moederschap, en mijn leven. Plezier, avontuur en verbondenheid, dat is waar mijn hart ligt. Dit is ook waar mijn kennis en passie samensmelten tot een geheel waaruit ik wil bijdragen aan een vredige, creatieve, vrije en liefdevolle wereld.

Samen met mijn bedrijf teken ik voor een wereld waarin alle kinderen genoeg te eten hebben. Dit doe ik door maandelijks het Kinderfonds MAMAS financieel te steunen.

Creativity Coach

illustrated journal creative writing and blog

Mijn achtergrond

Ik ben hbo-opgeleid pedagoog en docent aan de Fontys Hogeschool Tilburg. Ik heb vijf jaar werkervaring als groepsbegeleider en zorgconsulent in Nederland. In Spanje stond ik voor de klas als docent Engels en studeerde ik Spaans en Engels, hiervoor behaalde ik geaccrediteerde certificaten. 

Elk jaar volg ik online programma’s over creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. In 2017 volgde ik B-school van Marie Forleo bij Lou Niestadt. Sinds 2019 werk ik samen met mijn mentor Marianne Oude Nijhuis. In hetzelfde jaar volgde ik meerdere online cursussen van Hiro Boga.

Samenwerken?

Ben je op zoek naar wat goed is voor jou, maar voel je je verdwaald door alles wat er van buitenaf op je afkomt?  Weet je niet waar je moet beginnen of denk je dat het al te laat is? Voel je je zó moe? Je verlangt ernaar jouw prachtige ideeën – die je levendig voor je ziet – vorm te geven, vanuit eenvoud en rust. Maar hoe dan?

Geef jezelf warme en krachtige support om te ‘surfen’ op jouw golven in ‘the ocean of change’. Uit ervaring als moeder, illustrator en pedagoog weet ik hoeveel rust, ruimte en verrijking het geeft als je jezelf deze steun geeft.

Voel je dat ik je verder kan helpen? Dan zijn toegewijde 1-op-1 mentorsessies met Laurien misschien wel wat voor jou.

Wil je weten of dit is waar je naar zoekt? Schrijf me, ik help je graag! 

Laurien Baart