Over Laurien

LAUrien

Ik ben Lau, kort voor Laurien. Ik voel veel en typ snel. De zee en onze kinderen zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Ik geloof met heel mijn hart in de kracht van jouw hart en ik denk dat ruimte maken in je leven voor je creativiteit net zo belangrijk is als frisse lucht en gezonde voeding.

Een paar dingen die je misschien wel over mij wilt weten:

Ik ben eeuwig nieuwsgierig en ik wil altijd blijven leren. Ik voel me het meest levendig als ik surf of in natuurwater zwem (het hele jaar door). Ik hou van openhartige gesprekken, boeken en muziek. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Martijn. Wij zijn ouders van twee prachtige kinderen. Ik ben gezegend met twee lieve zussen en een ‘surf sisters’ over de hele wereld. Daarnaast ben ik trotse tante van mijn toffe neefjes.

newvegfamily

Wat heeft me hier gebracht?

Ik ben opgegroeid in een warm nest. Ik bracht het grootste deel van mijn jeugd al spelend door, onder de bomen en meestal in de buurt van paarden en katten. Dit is waar mijn diepe connectie met de natuur en creativiteit zijn wortels heeft.

Van 2012 tot 2017 woonde ik vlakbij de oceaan (in San Sebastián) waar ik leerde surfen. Het wonen op deze heerlijke plek, de Spaanse taal en surfen wakkerden mijn creatieve vuur weer aan en dit veranderde mijn leven. Ik vind oneindig veel inspiratie in het water, het moederschap en de natuur. Creatie, plezier, avontuur en verbondenheid, dat is waar mijn hart ligt. Dit is ook waar mijn kennis, ervaring en passie samensmelten tot een geheel waaruit ik met hart en ziel wil bijdragen aan een vredige, creatieve, vrije en liefdevolle wereld.

Laurien Baart

Mijn achtergrond

Ik ben hbo-opgeleid pedagoog en docent aan de Fontys Hogeschool Tilburg. Ik heb vijf jaar werkervaring als groepsbegeleider en zorgconsulent in Nederland. In Spanje stond ik voor de klas als docent Engels. Daarnaast studeerde ik Spaans en Engels waarvoor ik geaccrediteerde certificaten behaalde. 

Elk jaar volg ik online programma’s over creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. In 2017 volgde ik B-school van Marie Forleo bij Lou Niestadt. Sinds 2019 werk ik samen met mijn mentor Marianne Oude Nijhuis. In hetzelfde jaar volgde ik meerdere online cursussen van Hiro Boga. Dit jaar volg ik het online programma ‘The Art of Money’ van Bari Tessler.

Samen kunnen we zoveel moois maken.

Ben je op zoek naar wat goed is voor jou, maar voel je je verdwaald door alles wat er van buitenaf op je afkomt? Weet je niet waar je moet beginnen of denk je dat het al te laat is? Voel je je zó moe? 

Als je verlangt om jouw prachtige, creatieve ideeën – die je levendig voor je ziet – vorm te geven, vanuit eenvoud en rust help ik je heel graag.

Uit ervaring als moeder, illustrator en pedagoog weet ik hoeveel vertrouwen, rust en verrijking het geeft als je jezelf deze krachtige en warme support geeft.

Wil je weten of dit de support is waar je naar zoekt? Schrijf me gerust, ik help je heel graag!

Alle liefs,

Laurien Baart

Groei uit de grond van je hart