Sing to the moon

SUP yoga

Eén van mijn favouriete tracks is ¨Sing to the moon¨ van Laura Mvula. Toen ik deze week tijdens de SUP yoga les de maan bewonderde kon ik niet anders dat dit nummer zachtjes zingen. Én er deze illustratie bij maken. Mijn serenade aan de maan.

Waar moet jij aan denken als je naar de maan kijkt?

Laat je comment achter onderaan deze blogpost. Ik ben heel benieuwd en ik hoor heel graag van je!

Laurien Baart

 

Start hier en reclaim jouw creatieve zelf.

Je ontvangt 2x per maand een hartverwarmende e-brief met daarin woorden over liefde en creativiteit. Je krijgt ook mijn '10 tips for kickstarting your illustrated journal' zodat je meteen kunt gaan creëren.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens, geen spam. Uitschrijven kan altijd.

Spread and share the love:

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *