Sing to the moon

SUP yoga

Eén van mijn favouriete tracks is ¨Sing to the moon¨ van Laura Mvula. Toen ik deze week tijdens de SUP yoga les de maan bewonderde kon ik niet anders dat dit nummer zachtjes zingen. Én er deze illustratie bij maken. Mijn serenade aan de maan.

Waar moet jij aan denken als je naar de maan kijkt?

Laat je comment achter onderaan deze blogpost. Ik ben heel benieuwd en ik hoor heel graag van je!

Laurien Baart

 

Are you ready to reclaim your creative side?

I'll email weekly(ish) with heARTwarming words of creativity & love.Please know: I believe whole-heartedly in the power of YOUR (he)ART. I think that making time to be creative is as necessary as air. I also organise events that will get you creating! You'll get my best 10 tips for kickstarting your illustrated journal for FREE!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

You can unsubscribe at any time.

Spread and share the love:

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *